HUNT
FOR TASTE

Alberga Brewing Companyn uusi HUNT WILD ALE on helposti juotava, maultaan tasa­painoinen sekä aromiltaan miellyttäva ja moni­uloitteinen premium ale -olut. Se sopii nautiskelu­juomaksi sellaisenaan, mutta toimii myös hyvin yrtti­shottien seuralaisena.

HUNT WILD ALE nautitaan mieluiten kylmänä ja hyvässä seurassa. Heittäydy maun vieteltäväksi!

HUNT WILD ALE

KUVAUS
HUNT WILD ALE on helposti juotava, maultaan tasapainoinen sekä aromiltaan miellyttävä ja moniuloitteinen premium ale. Juuri tunnistettavan villihiivan tyypillisen aromin ympärille kietoutuvat käymisen hedelmäisyys ja PEKKO-humalan mukanaan tuomat kataja ja sitrus. Täyteläistä makua tasapainottaa hitaasti kehittyvä pehmeä katkeruus.

KATEGORIA
Wild ale – uusi olutkategoria, joka perustuu hallittuun villihiiva­käymiseen ja sen tuomaan makumaailmaan.

HIIVA
HUNT WILD ALE:n villihiivakanta on Saccharomyces paradoxus. Villihiiva eristettiin Teknillisen Tutkimuskeskuksen VTT:n toimesta Espoon Otaniemessä olevan tammen kaarnasta, se testattiin ja ”kesytettiin” HUNT WILD ALE:a varten.

HUMALA
HUNT WILD ALE on ”single hop” olut, jonka humalointiin on käytetty harvinaista PEKKO-humalalajiketta. PEKKO on perinyt nimensä muinaissuomalaiselta PEKKO-jumalalta, joka oli aikoinaan ohran ja oluen, sekä myös viljavuuden ja hedelmällisyyden jumala.

RUOKA- JA JUOMAKOHDE
HUNT WILD ALE on nautinnollinen ja helposti juotava olut sellaisenaan, mutta sopii erityisesti makeiden yrttishottien seuralaiseksi sekä makupariksi mm. erilaisten bbq- ja grillruokien kanssa.

MYYNTIPAIKAT
HUNT WILD ALLE on saatavilla kaikista Suomen Prismoista (Panimoiden parasta -hyllypäädyt) ja Citymarketeista, hyvin varustelluista S-marketeista (panimopöydät) sekä Alkon tilausvalikoimasta.

YHDISTELE RUOKIIN & MAKUELÄMYKSIIN

RUOKA- JA JUOMAKOHDE
HUNT WILD ALE on nautinnollinen ja helposti juotava olut
sellaisenaan, mutta sopii erityisesti makeiden yrttishottien
seuralaiseksi.

Ruokasuositukset: burgerit, nachot, tacot, riistaruoat, carpaccio, mausteiset BBQ- ja grilliruoat, pizzat sekä sushi. Kokeile myös muiden ruokien kanssa.

Reseptit

YRITYS – ALBERGA
BREWING COMPANY

Alberga Brewing Company Oy on Espoossa vuonna 2016 perustettu korkealaatuisia käsityöläisoluita valmistava yritys. Pääkonttorimme sijaitsee Otaniemessä ja suurin osa osakkaistamme on aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa ja arjessa.

VISIO
Visionamme on luoda uusia, laadukkaita oluita sekä kiinnostavia, kansainvälisiä brändejä hienoimpia hetkiä ja nautinnollisia olutkokemuksia varten.

MISSIO
Missionamme on kehittää, tuottaa ja markkinoida aidosti innovatiivisia premium- ja luksustason oluttuotemerkkejä sekä tuotteita.

TAHTOTILA
Tavoitteenamme on toimia menestyksekkäästi Suomen lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla premium- ja luksusbrändituotteilla.

TÄHTÄÄMME
KORKEALLE

Stategianamme on tarjota kansainvälisesti korkealaatuisia käsityöläisoluita, jotka sopivat niin arvokkaisiin ja juhlaviin hetkiin kuin arjen rentoutumiseenkin.

Nostamme oluen sen ansaitsemaan asemaan korkealaatuiseksi seurustelujuomaksi ja ruoan aveciksi – viinin ja samppanjan rinnalle.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa ja pysy mukana makukehityksen vauhdissa.

TIIMI – OSAAJIENSA
INNOITTAMANA

Ydintiimimme rakentuu monialaisten osaajien ja ammattiaisten ympärille. Tiimistä löytyy vuosikymmenten alkoholialan kokemus erityisesti oluiden tutkimus- ja kehitystyöstä, markkinointi- ja myyntityöstä sekä liiketoiminnan suunnittelu- ja kehitystyöstä alojensa huipulta.

Tutustu

YHTEYSTIEDOT

ALBERGA BREWING COMPANY

Otakaari 5, 02150 Espoo
Po.Box 13100, 00076 Aalto

+358 50 363 8333
info@albergabrewing.com

www.albergabrewing.com

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

YRITYSTILAUKSET HELPOSTI SUPPILOGISTA
www.suppilog.fi
TAI
ALBERGA BREWING COMPANY:LTA
+358 50 363 8333
tilaus@albergabrewing.com

Myyntierät:
• Laatikko / 24 plo á 33 cl
• 20 l key keg
• 30 l key keg

Alberga Brewing Company Oy tuottaa oluensa oman reseptiikkansa mukaan DeProef Brouwerij:lla Belgiassa.